Skip to main content
  woensdag, 04 oktober 2017
  1 Replies
  2K Visits
  Subscribe
Zaterdag 30 September 2017

Nadat we enige tijd geleden hadden besloten ergens in het najaar de vierlandenrit nog eens dunnetjes over te doen was het dan zo ver.
Nick en Leo reden weer mee naar het startpunt vanaf de Mc. Donalds Geldermalsen hier was het gelukkig nog droog maar zoals zoveel zaken in het leven heb je het weer helaas niet in de hand en kwam het dan ook met bakken uit de hemel tegen de tijd dat we het daadwerkelijke startpunt hadden bereikt waar Jan en Kim zich ook aansloten.

Omdat we deze keer niet de avond voor de start al in het zuiden waren hadden we besloten om te starten in Noorbeek en de gehele eerste etappe over te slaan. Bij camping Grensheuvel hebben we heerlijk zitten genieten van een bak koffie / chocolademelk met een punt Limburgse vlaai. En punt was in dit geval een punt met hoofdletter P zo groot.

Omdat we ervoor hadden gekozen om de route uit 2012 nog eens te rijden hield dit wel enig risico in omdat er in 5 jaar veel kan veranderen.

Vlak na het startpunt reden we al met gezwinde spoed langs het VVV kantoor en was er enige verwardheid over het routepunt.

https://www.youtube.com/watch?v=14e1Qo3yGi8

Omdat Nick niet geheel zeker was of zijn tank nog genoeg inhoud had om de eerste de beste benzine pomp te bereiken deden we het redelijk rustig aan. Maar doordat de BMW's nogal last hadden van wat overstuur lag de snelheid niet echt hoog met dit oer Hollandse weer.

https://www.youtube.com/watch?v=OhVduxEQjnADe route dag 1

De route dag 2


6 jaar geleden
·
#1751
Zie het nu pas!! ? Goed begin, vol verwachting naar de rest... ?

est le ton qui fait la musique! [img]http://www.smiley-lol.com/smiley/deplacer/rallyecar2.gif[/img] [url=http://www.4landenrit.nl]4lr.nl[/url]

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen antwoorden op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!